Website Onderhoud
Is uw website gebouwd met WordPress?

Na oplevering van de website is de klant aansprakelijk en verantwoordelijk voor onderhouden, beveiligen, security fixen, updaten en upgraden van de website. Dit kan worden opgevangen met een “Technisch Onderhoudscontract”.

Het systeem WordPress is continue in ontwikkeling. WordPress en de plugins voor WordPress komen regelmatig met updates. Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. Iets minder vaak komen er grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress uit, waarin vaak naast beveiligingstechnische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten zitten.

Voor het onderhouden van een WordPress website is de juiste kennis en ervaring nodig. Bespaar jezelf tijd en stress en sluit met ons een onderhoudscontract af, waarbij de updates voor jou wordt gedaan.

Het is zeer verstandig deze updates bij te houden. Zeker als het gaat om beveiligingsupdates. Doe je dit niet of te laat dan vergroot je het risico dat je website crasht of gehacked wordt of door Google gezien gaat worden als niet veilige website. Je (potentiële) klanten krijgen dit dan te zien en de kans dat ze dan een kijkje op je site gaan nemen zal dan zeker afnemen. Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet.

Wat houdt een WordPress onderhoudscontract in:

WORDPRESS EN PLUGINS UPDATES

Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft en alle software zo snel mogelijk geüpdate wordt in het geval van een nieuwe versie.

BACKUPS

Wij zorgen ervoor dat er maandelijks een nieuwe backup van uw website gemaakt wordt. Zodat, in het geval van een storing of aanval, uw website te allen tijde veilig is. Wij bewaren tot 3 backups op.