Social media marketing
Starten met social media is een goed begin.

Weet jij ook wel dat je zichtbaar moet zijn op social media, maar heb je er weinig tijd voor? Of misschien helemaal geen zin in? Of weet je eigenlijk niet wat je nou telkens moet plaatsen op social media? Wij wel!

Laat ons je social media accounts beheren zodat je altijd en overal de dialoog aan kunt gaan met je doelgroep op de plek waar zij online het meeste tijd doorbrengen: op Social Media!

Adverteren op Facebook en Instagram zorgt er voor dat je product of dienst direct onder de aandacht komt bij je doelgroep. Wij zetten effectieve Social Media Advertenties op!

Zelf geen tijd voor Social Media? Dat horen we vaker en daarom nemen we het volledige beheer van je social media accounts voor onze rekening.

Zelf niet handig met het creëren van content? Wij wel! Met ons team van ervaren grafische vormgevers en online marketeers weten we precies welke soort content bij jouw doelgroep aansluit en draaien onze handen niet om voor het maken van professionele en originele content!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

CONTENT MAKEN

Content creëren die aansluit bij de belevingswereld van je doelgroep. Zodat er interactie plaats vindt en mensen niets liever willen dan je volgen via social media. Dat is wat wij doen.

ADVERTISING INZETTEN

Al vaak geprobeerd, maar nog nooit 'echt' resultaat behaald op social media? Zonde, want via Social kun je je product of dienst onder een grote en gerichte groep onder de aandacht brengen. Laat ons je Social Media beheren en vergroot je klantenbestand!

Werkwijze:

Wij bedenken de berichten

Pas na uw goedkeuring posten wij

Uw fans nemen toe!

Maandelijkse rapportage